A legújabb I love Vip Pets – Mesés Mini kutyafrizurák most kicsi változatban is elérhetőek. Hosszú, színes hajú édes kutyalány-figurák gyűjteménye, melyek kiegészítőkkel felszerelve kivételes frizurák alkotását teszik lehetővé.

A rózsaszín vagy pink csomagolásban a 12 aranyos mini meglepetés-kutyus egyike található, amely máris készen áll a fodrászkodásra. A játék megkezdéséhez a doboz alját kell levenni, majd vízbe téve, a 3 színű festékkel csodás szivárvány színű habot készíthetünk. Ezután már ki is tudjuk nyitni a dobozkát, melyben a kutyus és a 6 kiegészítő mellett kis tükör is található. Minden kutyus egyedi stílussal és színvilággal rendelkezik, ezért a gyerekek minden bizonnyal megtalálják a saját személyiségüket legjobban tükröző kedvencüket. Egy ilyen figura-kollekció megszerzése valódi szépségversennyé válhat.
Minden csomag tartalmaz fodrász-kiegészítőket, melyek minden szereplő számára személyre szabottak, többek közt: csatok, gumik, fésű, kefe stb.
A divatos kutyalányok kalandjait és valódi kutya-szépségszalonban születő bombasztikus frizuráikat a gyerekek egy Youtube-csatornán követhetik, ahol fodrászati tanácsokat is találnak kutya-szakértőktől.

A termék meglepetés, így előre nem látható, nem kiválasztható, hogy melyik kutyust rejti.

Nem

Gyártó

IMC Toys

Márka