Az I Love VIP Pets – Mesés kutyafrizurák S1 hosszú, színes hajú édes kutyalány-figurák gyűjteménye, melyek kiegészítőkkel felszerelve kivételes frizurák alkotását teszik lehetővé.

A hajformázó habos csomagolásokra emlékeztető rózsaszín üvegcsékben a 12 aranyos meglepetés-kutyus egyike található egy fodrászfotelben, amely máris készen áll a fodrászkodásra. A játék megkezdéséhez elegendő a samponos dobozba egy kis vizet önteni, hogy a kutyus fejéről leszedjük a buja hajat takaró törölközőt. Minden kutyus egyedi stílussal és színvilággal rendelkezik, ezért a gyerekek minden bizonnyal megtalálják a saját személyiségüket legjobban tükröző kedvencüket. A széria 6 kutyusból áll, mindegyik 2 különböző stílusban készíthető el: Alexia, Gwen, Juliet, Lady Gigi, Nyla és Taylor. Egy ilyen figura-kollekció megszerzése valódi szépségversennyé válhat.
Minden csomag tartalmaz fodrász-kiegészítőket, melyek minden szereplő számára személyre szabottak, többek közt: csatok, gumik, fésű, kefe stb.
A divatos kutyalányok kalandjait és valódi kutya-szépségszalonban születő bombasztikus frizuráikat a gyerekek egy Youtube-csatornán követhetik, ahol fodrászati tanácsokat is találnak kutya-szakértőktől.

A termék meglepetés, így előre nem látható, nem kiválasztható, hogy melyik kutyust rejti.

Nem

Gyártó

IMC Toys

Márka