Egészen kicsi kortól kezdve az udvaron, szabadtéri játékokkal töltött idő meghatározzák a gyermek emlékeit, fejlődését és immunrendszerét egyaránt. Ebben az időszakban nagyon fontos a gyermek fejlődése érdekében, hogy olyan dolgokkal foglalja el magát, melyek fejlesztő hatással bírnak. A homokozó például erre számos lehetőséget biztosít. A gyermek elengedheti a fantáziáját, variálhatja a színeket és a formákat, építhet szabadon.

A kalózhajó külsejű homokozó új szintre emeli a kerti játékélményt a gyerekek számára. Nem csupán egy egyszerű homokozó szerepét tölti be, de külsejének köszönhetően igazi kalandot élhetnek át a gyerekek játék közben.

Felülhetnek a hajó hátuljában található emelvényre, vagy valódi hajóskapitánynak érezhetik magukat a kormánykerék előtt állva. Érdekes és egyedi megjelenésének köszönhetően biztosan kerted legkülönlegesebb darabja lesz.

A legtöbb gyereket ma már nagyon nehéz rávenni arra, hogy ne a szobában, hanem az udvaron, a friss levegőn foglalja el magát. Ahhoz, hogy szívesen játszanak odakint is, érdemes olyan eszközöket és játékokat beszerezni, amelyek érdekesek és egy kis képzelőerővel akár hosszú órákra elfoglalhatják magukat. Ilyen lehet például egy hajó formájú homokozó is, melyet egy hamar nem fog megunni a gyermek: hatalmas tengeri csaták helyszínévé válik majd a kert és az udvar.

-Termék teljes mérete: 94 x 187 cm
-Homokozó rész mélysége: 20 cm
-Homokkal tölthető: 13 cm magasságig
-Termék súlya: 17,9 kg
-Pad magassága: 48 cm
-Háttámla magassága: 19 cm
-Alsó pad mérete: 17 x 13 cm
-Hajó orr részének magassága: 24 cm
-Zászlórúd magassága: 137 cm
-Kormánykerék átmérője: 23 cm
-Anyag: fa, műanyag

Csomag méret:155 x 53,5 x 13,5 cm
Csomag súly: 19,7 kg

Az összeszereléshez szükséges alkatrészeket a csomag tartalmazza!