Főbb előnyök

– Tartós, könnyű alumínium váz
– 3 funkció 1 kerékpárban
– Szerszám nélküli funkcióváltás, könnyű összecsukhatóság
– Korlátozott kormányelfordulás
– Állítható ülés

Ideális kerékpározni tanuláshoz

A 4TRIKE egy pedálos tricikli, amely a funkcióváltás után járássegítő és mini futóbicikli is! Segít gyermekének fejleszteni a motoros készségeket, fenntartani az egyensúlyt, és bátorítja az első tevékenységek megkezdésére. A közös szórakozás a szabadban vagy otthon örökre megmarad az emlékezetében! A kerékpár tartós, habszivacsból készült, defektálló gumiabroncsokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a kicsi otthon és a szabadban egyaránt használhatja a kerékpárt. A funkcióváltáshoz nincs szükség szerszámokra – egy perc alatt, akár séta közben is elvégezheti. Ha pedig a kicsi megunja a triciklizést, a pedálok egyszerűen bepattinthatók az ülés alá – így soha nem fognak elveszni. A 4TRIKE 1 és körülbelül 3 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas. Az állítható ülésnek köszönhetően a triciklit jobban a gyermek magasságához tudja igazítani, és az egyszerű összecsukhatóságnak köszönhetően a 4TRIKE-ot bárhová magával viheti – nyaralásra vagy akár bevásárláskor is, mert elfér a bevásárlókocsiban.

Főbb jellemzők

Három funkció
A 4TRIKE egy olyan kerékpár az 1. életévüket betöltött gyermekek számára, amely egyesíti a mini járássegítő, a mini futóbicikli és a pedálos tricikli funkcióit. Funkcióinak megváltoztatásához nincs szükség szerszámokra, és ez csak egy pillanatot vesz igénybe.

Stabil konstrukció
Háromkerekű konstrukciójának köszönhetően a 4TRIKE stabil, és tökéletes a vezetés megtanulására. Az otthon és a házon kívül történő biztonságos közlekedésre lett kialakítva.

Támogatja a fejlesztést
Járássegítőként arra ösztönzi a kicsiket, hogy gyakorolják a váltott lábmozgást, futóbicikliként pedig támogatja az egyensúly fejlődését. Másrészt, mint tricikli, segít a gyermeknek felkészülni a nagy kerékpárra.

Könnyű és tartós
Alumínium vázzal rendelkezik, amely rendkívül tartós és rendkívül könnyű. A 4TRIKE súlya mindössze 3,5 kg, és a fogantyúknak köszönhetően (az egyik a vázon, a másik a kormányon) a szülő gond nélkül magával viheti.

Könnyű összecsukható
Ez a tricikli kompakt méretűre összecsukható, és akár egy babakocsi kosarába is befér. A játékidő befejezése után a kis méretek lehetővé teszik, hogy a 4TRIKE-ot a szoba sarkában hagyja, vagy a szekrénybe rejtse. Ráadásul a hasznos fogantyúnak köszönhetően bárhová magával viheti.

Állítható ülés
A 4TRIKE egy tricikli, amely együtt nő a gyermekkel. Az ülés könnyedén beállítható, hogy megfeleljen a gyorsan növekvő gyermek igényeinek.

További adatok

A gyermek életkora/testsúlya: 1 év/25 kg
A termék súlya: 3,5 kg
A termék méretei: (Hossza x Szélessége x Magassága)
Kihajtogatott termék: 69 x 44,5 x 49 cm
Ülés beállítása: 29,5-31,5 cm
Kerékátmérő: 1,5 cm
Kerékméret: elöl: 21 cm, hátul: 17 cm

Életkor

, ,

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka