Főbb előnyök

  • Állítható nyereg
  • 1 éves kortól
  • Gumi fogantyúk
  • Megtanítja az egyensúly megtartását

Játékos játék a szórakozáshoz és a tanuláshoz

A baba első futóbiciklije. A futóbicikli szerkezetének köszönhetően a gyermek játék közben fejleszti az egyensúlyérzéket. A cicás lenyomat biztosan örömet okoz majd gyermekének, és a könnyű szerkezetnek köszönhetően a gyermek szó szerint bárhová magával viheti a biciklit!

Főbb jellemzők

ÁLLÍTHATÓ NYEREG
A nyereg magassága egy imbuszkulccsal állítható (tartomány: 26-28 cm). Ennek köszönhetően a futóbicikli együtt nő a gyermekkel.

GOLYÓSCSAPÁGYAS HÁTSÓ KERÉK
A hátsó kerék csapágyazásának köszönhetően a futóbicikli szerkezete még tartósabb, az utazás pedig simább és élvezetesebb.

GUMI, CSÚSZÁSMENTES FOGANTYÚK
A gumi fogantyúk a legkisebb gyermekek számára készültek. Anyaguk nem tartalmaz semmilyen káros anyagot. Nekik köszönhetően a gyermek biztonságosan tartja a kormányt, és a játék mindig biztonságos.

KORMÁNYSZÖG-ZÁR
A biztonsági előírásoknak megfelelően a kormánynak korlátozott mozgástartománya van. Így nem kell aggódnia, hogy gyermeke elesik, miközben megtanulja a kanyarodást.

VONZÓ KIALAKÍTÁS
A modern dizájn és a színek játékra ösztönöznek, az eredeti cicaminta pedig minden gyermeket elragadóan fog hatni.

ERŐS KERET
Az acélváz tartós és sérülésállóvá teszi a szerkezetet. Ennek köszönhetően a CUTIE sok kalandban elkísér majd téged!

További adatok

Korosztály 1 éves kortól 15 kg-ig
Súly 1,8 kg
Méretek: kb.  Magasság: 37 cm, Szélesség: 50 cm, Kormányszélesség: 22 cm, Kerékátmérő: 15 cm, Keretmagasság: 16 cm, Számmagasság támasztólábbal: 14 cm, Számmagasság: 25-28 cm.
Szabványok: A termék kémiai és mechanikai biztonságosságát az Intertek, egy elismert vizsgáló laboratórium tanúsította. A terméket az EN 71 -1 európai biztonsági szabványoknak megfelelően tesztelték és hagyták jóvá.
Karton / csomagolási méretek: kn. 47 x 22 x 15,5 cm, súly: 2,3 kg.
Gyártói garancia 10 év

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka