Az Activity kocka 5 oldal móka és tanulás. Csúsztassa el, nyomja meg, pörgesse és forgassa a mókás játékelemeket, miközben megismerkedik a színekkel, számokkal, állatokkal és még számos érdekességgel. A 4 különböző alakú forma illeszkedik a formarendező oldal megfelelő részeibe, így fejlesztve a kéz-szem koordinációt, a forgó állatok és gyöngyök pedig a motoros készségeket.

– 5 Interaktív játékfelület
– 5 zongoragomb, mely tanítja a számokat, színeket és vidám dalokat játszik
– lapozható könyv gyerekdalokkal
– 4 színes forma

9-36 hónapos korú gyermekeknek ajánlott

Nyomja meg a világító zongoragombokat, hogy megismerje a színeket, számokat és állatokat, és vidám dallamokat halljon. A dallam lejátszása közben, a zongoragombok megnyomásával hangról hangra játszható le a dallam.

A könyvlap lapozásával vidám gyermekdalok hallhatóak . A fény a hangokkal összhangban villog Nyomja meg az aranyos Mackó gombot, hogy vidám dalokat halljon. Forgassa el a pörgetőt a kocka tetején, amikor a nyíl egy állatra mutat, többet tudhat meg róla.

A játék, ha kb 10 másodpercig nem kap utasítást, egy kérdést fog hallani a zongoragombokon szereplő állatokról. Ha további 10 másodpercig nem kap utasítást, egy vidám mondatot fog hallani. Amennyiben továbbra sem aktiválják a játékot a gombok megnyomásával, egy rövid dallamot fog hallani mielőtt a játék automatikusan kikapcsol.

Termék mérete: 33x33x23 cm

Tartalom: 1 db Activity kocka 5 interaktív játékfelülettel 4 db színes forma A játék elemmel működik (2 db AA). Az elemeket megtalálod a csomagban.

Nem

,

Gyártó

VTech

Márka