A Vtech márkájú Toot-toot tűzoltóállomás pályaszett rengeteg érdekességet, kalandot és több órás játékidőt tartogat a piciknek. A tűzoltóállomáson található egy járműindító, egy létra, egy hengeres tűzcsap, tűzoltócső és még sok más apróság, amelyek még izgalmasabbá teszik az autós játékot.

Az élénk színekből megálmodott tűzoltóállomás, erős és strapabírő műanyagból készült, rengeteg mozgatható alkatrésszel rendelkezik, ráadásul több, mint 40 dalt és mondókát is megszólaltathatnak a gyerekek a magyar nyelvű élethű hangeffektek mellett, így a játék mellett tanulnak is vele.

De persze ez még nem minden! A 6 darab Smart Point érzékelőkön keresztül a pálya képes kommunikálni az arra alkalmas interaktív Toot-toot járművekkel, mint például a dobozban található létrás tűzoltóautóval is.

A gyerekek könnyedén meg tudják fogni a csomagban található tartozékokat és a kisautót is, így a játék remekül fejleszti a finommotorikát, akár már 1 éves kortól.

A tűzoltóállomás más Toot-Toot járművekkel is kompatibilis. Ahhoz, hogy a dobozban található tűzoltóautó zenéljen és hangot adjon ki, 2 db. AAA ceruzaelemre lesz szükséged, ami a dobozban demo elemekkel tartozék.

A Vtech interaktív tűzoltóállomás tartalma:

  • Tűzoltó állomás
  • Tűzoltóautó

Ha gyermeked szereti az autós játékokat, rendeld meg az interaktív Vtech tűzoltóállomás szettet még ma, melyet saját magyarországi raktárunkról szállítunk.

Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Nem

,

Gyártó

VTech

Márka