A ZooGo tricikli együtt nő a gyermekkel. A legkisebbek számára a tricikli az állítható vezetőrúddal babakocsiként is használható. A biztonságról az ülésheveder, az oldalsó trapéz és a tágas, puhán párnázott ülés gondoskodik. A tricikli minden alkatrésze könnyen eltávolítható és visszahelyezhető a gyermek aktuális igényeinek megfelelően.

A kerekek Eva anyagból készültek, ami sima és zajtalan utazást jelent. A nagyméretű napellenző megvédi a gyermeket az erőss napsütéstől. A strapabíró, mégis könnyű, tartós anyagból készült konstrukció a legkeményebb terepen is ellenáll. A tricikli több tárolórekesszel rendelkezik, amelyekben mindent tárolhat, amire útközben szüksége lesz.

– Állítható magasságú fogantyú
– Levehető napellenző
– Összecsukható lábtartó
– Párnázott, puha ülés
– Ülésheveder és oldalsó trapéz
– Kosár a kormányon
– Nagy kosár a hátsó kerekeknél
– Lehetőség a tricikli szinte minden alkatrészének lecsatlakoztatására

A ZooGo Bee tricikli 18 hónap és 6 év közötti gyerekek számára készült.

A tricikli a gyermek korának függvényében 4 különböző módon használható.

1. fázis: 18 m

Tricikli-használat az összes kiegészítő segédelemmel. A szülő a triciklit a szülőkormány segítségével tolja, a gyermek nem pedáloz, a pedálok a nagyobb biztonság érdekében le vannak csatlakoztatva, a gyermek lábai a kiegészítő lábtartókon nyugszanak. A szülőkormány magassága egyedileg beállítható a szülő számára. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.

2. fázis: 24 m

Tricikli-használat egyes kiegészítő segédelemekkel. A szülő a szülőkormány segítségével még tetszés szerint tolhatja a triciklit, ám a gyermek már eközben pedálozik. A kiegészítő passzív lábtartók le vannak hajtva, hogy ne akadályozzák a zavartalan mozgást. A szülőkormány magassága egyedileg beállítható a szülő számára. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.

3. fázis: 30 m

A szülő már nem használja a szülőkormányt (egyszerűen eltávolítható), úgyhogy a gyermek teljesen egyedül vezeti a triciklit. A napellenző tető felhajtható vagy teljesen leszerelhető. Az ülés puhán párnázott, a gyermek biztonságos ülésére az oldalsó karfa és a hárompontos biztonsági öv ügyel. A tricikli kerekei nem kaphatnak defektet. Eva anyagból készülnek, azaz a haladás velük zökkenőmentes és szinte zajtalan.

4. fázis: 48 m (akár 72m)

A tricikliről eltávolítható az összes segédelem, pl. az oldalsó karfa, a kárpitozott háttámla és a biztonsági öv. A gyermek egyedül ül rá a triciklire és egyedül száll le róla, egyedül pedáloz és egyedül vezeti a járművet.

Súlya: kb. 6,6 kg

Mérete: kb. 104 cm x 75 cm x 38 cm

Életkor

, , , , ,

Korosztály

, ,

Nem

,

Gyártó

ZOPA design

Márka