4 Rendelhető

BiOBUDDi – Dinoszaurusz – Stegosaurus bio építőjáték

8 790 Ft

4 Rendelhető

Hivatkozás: TBX-22387

A Stegosaurus az egyik leghíresebb dinoszaurusz. Térjen vissza a történelem előtti időkbe a BiOBUDDi új, környezetbarát játékkészletével és ismerd meg őt. A BiOBUDDi játékkockákkal való játék és építés fejleszti a gyerekek finommotoros és kognitív készségeit, serkenti a képzeletet és kreativitást.

A Stegosaurus építőjáték 1,5 és 6 év közötti gyermekek számára készült. A szett 20 környezetbarát építőkockából, 6 kártyatartóból és 7 képkártyából áll, valamint tartalmaz egy kézikönyvet is. A 7 kártya melyet a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet kinyomni, arra készült, hogy a kicsi teljesen eltűnjön saját dínó fantáziavilágában. A játékblokkok kombinálhatók más jól ismert játékmárkák építőelemeivel.

Legyen környezettudatos a bolygóval

Az építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért a játék környezetbarát, újrahasznosítható és tartós. Tökéletes a 1,5 és 6 év közötti gyermekek finommotorikus készségeinek fejlesztésére. A BiOBUDDi termékeivel megmutathatja, hogy környezettudatos módon bánik a bolygóval.

A Stegosaurus fő előnyei:

– Környezetbarát.

– Hollandiában készült.

– Az építés fejleszti a finommotoros készségeket és a fantáziát.

– 100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

– A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet egy másik fantasztikus dinós készlettel, mint például a Brontosaurus, a Triceratops vagy a T-Rex, és éld át a legmenőbb őskori kalandokat.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka