Szeretne többet megtudni a gyönyörű lagúnáról és az ott élő lényekről? Ez a különleges BiOBUDDi készlet tökéletes az állatok szerelmeseinek, hiszen a vadon élő állatok világát mutatja be a kicsik számára.

Tegyünk egy kirándulást a tengerpartra, és fedezzük fel a természet lenyűgöző csodáit. A Lagúna játékkészlet több lehetőséget is kínál. Építse meg a rikító flamingót, a mókás krokodilt és a fiatal kiskacsát, de ne feledkezzen meg a pálmafáról egy kis árnyékért.

A bioalapú játékblokkok cukornádnövények maradványaiból készülnek Hollandiában. Az építőelemek környezetbarátak, fenntarthatóak, újrahasznosíthatóak és kifejezetten a kis kezek számára készülnek. A gyerekek kombinálhatják a színes kockákat más ismert márkák elemeivel is, hogy életre keltsék a képzeletbeli világokat! Ösztönözd gyermeked fejlődését színválogatással vagy finommotorikus tevékenységgel, és alkossatok együtt. A gyerekek játékon és kreativitáson keresztül gyakorolják a tartós életkészségeket, szülőként pedig megtudhatja, hogyan támogatják az építőelemek a kicsi fejlődési mérföldköveit, például a színek és formák felismerését, és más fontos dolgok megtanulását.

Kombinálja a Lagúna játékkészlet állatait a Vadvilág témájú egyéb állatokkal, például a bálnával vagy az elefánttal a nagyobb móka érdekében!

A csomag tartalma:
– 25 színes építőelem
– Kézikönyv

Életkor: 1,5-6

Az összes BiOBUDDi játék Hollandiában készül.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka