5 Rendelhető

BiOBUDDi – Dinoszaurusz – T-Rex és Pterodactyl bio építőjáték

8 790 Ft

5 Rendelhető

Hivatkozás: TBX-22394

T-Rex és Pterodactyl dinoszaurusz

Építs egy nagy dinoszauruszparkot gyermekeddel. Minden építőkockát úgy terveztek, hogy megfeleljen a kicsi fizikai és érzelmi fejlődésének. A készlet megépítésével a gyerekek nemcsak finommotoros és kreatív készségeiket fejlesztik, hanem kognitív képességeiket is. Serkentse gyermekei fantáziáját és kreativitását, és vásároljon BiOBUDDi biojátékokat.

Ez az építőkészlet 23 építőelemből, 6 kártyatartóból, valamint 7 képkártyából és egy kézikönyvből áll. A 7 kártya melyet a 100%-ban újrahasznosítható csomagolásból lehet a perforáció mentén kinyomni, arra készült, hogy a kicsi teljesen eltűnjön saját dínó fantáziavilágában. Az építőelemek kombinálhatók más jól ismert játékmárkák építőelemeivel.

Fenntartható játék

Az építőelemek cukornádnövények maradványaiból készülnek, ezért a játék környezetbarát, újrahasznosítható és tartós. Tökéletes a 1,5 és 6 év közötti gyermekek finommotorikus készségeinek fejlesztésére. A BiOBUDDi termékeivel megmutathatja, hogy környezettudatos módon bánik a bolygóval.

A termék fő előnyei:

– Minden BiOBUDDi biojáték környezetbarát módon készül Hollandiában.

– Az építés fejleszti a finommotoros készségeket és a fantáziát.

– 100%-ban újrahasznosítható csomagolás.

– A építőelemek kombinálhatók más márkák elemeivel.

Kombináld ezt a készletet egy másik fantasztikusan szórakoztató dinós készlettel, mint például a Stegosaurus, a Triceratops vagy a Brontosaurus, és éld át a legőrültebb kalandokat.

Nem

,

Gyártó

BiOBUDDi

Márka