Kinek tökéletes választás?
Ez a csomag tökéletes választás számotokra, ha szeretnétek megfelelő figyelmet fordítani a kapcsolatotok összes mozgatórugójára!

A kérdéskártyák segítségével elmélyedhettek olyan intim témákban, amiről eddig kellemetlen volt beszélni, megtudhatjátok, hogy a párotok milyen időtöltésre vágyik szíve legmélyén, újra megtalálhatjátok a romantikát a kapcsolatotokban és gondoskodhattok szeretett családotok jövőjéről is! Elérkezett az idő, hogy mindent megosszatok egymással a boldog és harmonikus közös élet érdekében!

Minden pár számára megfelelő
Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban levő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!

Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes bármilyen alkalomra
A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré! Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat! A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket!

Reméljük ezek után már nem is kérdés mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!

A csomag tartalma
4 pakli beszélgetést kezdeményező kártya: Intimitás, romantika, minőségi idő, család (200 db kérdés)

Nem

,