Kinek tökéletes választás?
Ez a csomag Nektek lett kitalálva, ha családot terveztek, vagy ha már van családotok, de el sem tudjátok képzelni, hogyan lehet összeegyeztetni a családot az intimitással!

Egy család mindennapjai a gyermekek körül forognak, azonban nem szabad megfeledkeznetek arról, hogy nem csak szülok, hanem szerelmespár is vagytok! Beszélgessetek oszintén, olyan intim témákról, melyeket eddig kínosnak tartottatok!

Válaszoljatok meg a kérdéseket, amelyek pozitív irányba fogják terelni családotok jövojét! Váljatok olyan anyákká és apákká, akik közt lobog a tuz!

Minden pár számára megfelelo
Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban lévo kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerosíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!
Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésrol is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetoen talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes bármilyen alkalomra
A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszeruen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré!

Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elo a paklikat!

A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erosebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket!
Reméljük ezek után már nem is kérdés mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!
A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal!
A naptár segítségével a folyamatos rohanás, rengeteg munka és teendo között is lesz elegendo minoségi idotök együtt!

Az év összes napján egy kis szimbólumot fogtok találni, melyek megmutatják, hogy melyik nap, hogyan kedveskedjetek egymásnak!
A szimbólumok egy-egy szeretetnyelvet jelképeznek, ennek köszönhetoen kreatívan és változatosan tehettek egymásért és a boldog párkapcsolatért!

A csomag tartalma

2 pakli beszélgetést kezdeményezo kártya (2×50 db kérdés)

365 napos szerelem naptár

elegáns dobozba csomagolva

Nem

,