Kinek tökéletes választás?
Nagyon hálásak lesztek ennek a csomagnak, ha jelenleg úgy érzitek, hogy a család és a romantika nem férnek meg egymás mellett!
A kérdések segíteni fognak visszaszerezni az első randik hangulatát, és azt az érzést, amikor először megpillantottátok egymást. Nem számít hány gyerek rohangál körülöttetek, minden esetben emlékeznetek kell arra, hogy milyen jó szerelmesnek lenni! A romantikával kapcsolatos kártyák segítenek Nektek megfelelően közeledni egymáshoz, a családdal kapcsolatos kérdések pedig pozitív irányba fogják terelni gyermekeitekkel közös jövőtöket!

Minden pár számára megfelelő
Nem számít, hogy pár hónapja, vagy hosszú évek óta vagytok együtt pároddal! A csomagban lévő kérdések rávilágítanak benneteket olyan dolgokra, melyek segíteni fognak megerősíteni a kapcsolatotokat és kialakítani egy elválaszthatatlan köteléket köztetek!
Ha igazán ügyesen használjátok ezeket a kártyákat, akár egy kérdésről is órákig is képesek lesztek beszélgetni! A játékos formának köszönhetően talán észre sem fogjátok venni, mennyi mindent tettetek a kapcsolatotokért egy este alatt!

Tökéletes bármilyen alkalomra
A kártyák felhasználása teljes mértékben rátok van bízva! Könnyen feldobhatjátok a megszokott randikat pár teljesen véletlenszerűen kiválasztott kártyával, de akár egy egész estét is felépíthettek a kérdések köré!
Ha kifogytok a mindennapos témákból, ne folytassátok a felszínes beszélgetéseket, inkább kapjátok elő a paklikat!
A reggeli vagy esti rutinba is beilleszthetitek a kérdéseket, hogy napról napra egyre erősebb és boldogabb párként induljatok útnak, vagy éppen hajtsátok álomra a fejeteket! Reméljük ezek után már nem is kérdés mivel fogjátok elütni a hosszú autóutakat!
A szerelemnaptár, melyet minden termékünkhöz ajándékba adunk, gondoskodni fog arról, hogy nap mint nap kifejezzétek az egymás iránt érzett szeretett pároddal!
A naptár segítségével a folyamatos rohanás, rengeteg munka és teendő között is lesz elegendő minőségi időtök együtt!

Az év összes napján egy kis szimbólumot fogtok találni, melyek megmutatják, hogy melyik nap, hogyan kedveskedjetek egymásnak! A szimbólumok egy-egy szeretetnyelvet jelképeznek, ennek köszönhetően kreatívan és változatosan tehettek egymásért és a boldog párkapcsolatért!

A csomag tartalma
2 pakli beszélgetést kezdeményezo kártya (2×50 db kérdés)
365 napos szerelem naptár
elegáns dobozba csomagolva

Nem

,