10 Rendelhető

Kinderkraft – 2WAY NEXT rózsaszín futóbicikli

15 990 Ft

10 Rendelhető

Kategória:
Hivatkozás: TBX-25720

Főbb előnyök

– Futóbicikli
– 80 cm-es gyerekeknek
– Állítható kormány és ülés
– Korlátozott kormányelfordulás

Fiatal kerékpárosok számára

A 2WAY NEXT futóbicikli természetes módon fejleszti az egyensúlyérzéket. Az alacsony váznak köszönhetően már 80 cm-es gyerekeknek is alkalmas! Ezen a kerékpáron még a kis termetű gyerekek is kipróbálhatják magukat. Az állítható kormány és ülés pedig azt jelenti, hogy a 2WAY NEXT a kezdetektől fogva kitart a kisgyermeke számára, egészen addig, amíg át nem kell váltania pedálos kerékpárra. Ez az egyensúlyozó kerékpár a motoros fejlődést és a térérzéket is támogatja, miközben a kicsi játszik. Ezáltal a csemete megszereti a testmozgást! A modern dizájn, a sportos vonalak és a defektálló habszivacsból készült tartós kerekek révén a 2WAY NEXT gyorsan szeretett társsá válik minden sétán. Rövid és hosszabb városi kirándulásokon egyaránt tökéletes lesz.

Főbb jellemzők

Alacsony váz
Az alacsony váz megkönnyíti a fel- és leszállást, és azt jelenti, hogy a csemete már 80 cm magasságtól megtanulhat lovagolni.

Tartós kerekek
A nagyméretű kerekek defektálló habszivacsból készültek, amely ellenáll a kopásnak. Nagyszerűek városi körülmények között és parkos ösvényeken.

Kormányzár
A kormányzár kiküszöböli az ellenőrizetlen elfordulás kockázatát, ami eséshez vezethet. A fordulókontroll segít gyermekének megtanulni, hogyan fogja meg az egyensúlyát.

Állítható kormány
Az állítható kormány lehetővé teszi, hogy a kerékpárt még jobban gyermeke igényeihez igazítsa. A kormányt 52-59 cm-es tartományban állíthatod be.

Állítható ülés
A lágyan profilozott ülés biztosítja, hogy gyermeke kényelmesen ülhessen utazás közben. Magassága könnyen állítható 31 cm és 40 cm között. Ennek köszönhetően a 2WAY NEXT futóbicikli addig szolgálja gyermekét, amíg készen nem áll arra, hogy pedálos kerékpárra váltson.

Gumiból készült fogantyúk
A kormányon található gumi fogantyúk magabiztos, biztos fogást biztosítanak a kis kezeknek. A kezdő kerékpárosok könnyen gyakorolhatják a koordinációt és az egyensúlyérzéket.

További adatok

Méretek: hossz 84 x szélesség 36 x magasság max. 59 cm
A kormány állítási tartománya: 52-59 cm
Ülés beállítási tartománya (a földtől): 31-40 cm
Kormányszélesség: 36 cm
Kerékátmérő: 28 cm
Súly: 2,88 kg
Gyermekeknek: 80 cm-től 35 kg-ig

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka