Főbb előnyök

– Ultrakönnyű és tartós a magnézium váznak köszönhetően
– Nagyméretű, levegővel töltött gumikerekek golyóscsapágyazással, amelyek mindenféle terepen használhatóak
– Kényelmes fogantyúk, puha ülés – ideális vezetni
– A futóbicikli stílusos vonalvezetése, egyedi design

Tökéletes a kis sportolók számára

A GOSWIFT futóbicikli ideális választás olyan kisgyermekek számára, akiknek sok energiájuk van és szeretnek aktívak lenni. A dinamikus, sportos kialakításnak és a golyóscsapágyazott, levegővel töltött kerekeknek köszönhetően tökéletes szinte bármilyen terepen való vezetés megtanulásához. Ha a mozgás iránti szenvedélyt szeretné gyermekébe oltani, a GOSWIFT a tökéletes eszköz! Gyors, könnyű, sportos!

Főbb jellemzők

Egy bicikli a kis sportolónak

A GOSWIFT sima vonalai és kerekeinek formája javítják a menetdinamikát. Szeretné, ha gyermeke lépést tartana Önnel a testmozgás során? Válassza a GOSWIFT-et – egy futóbiciklit, amely tökéletes a vezetés megtanulásához és az Ön mellett történő önálló biciklizéshez!

Ultra-könnyű váz

A GOSWIFT futóbicikli súlya kevesebb mint négy kilogramm. Így könnyebb lesz a gyermeknek manőverezni vele, és a szülőknek is könnyebb lesz cipelni, amikor a csemete úgy dönt, hogy a saját lábán fedezi fel a világot.

Magnézium váz

A magnéziumötvözet a GOSWIFT-et ultrakönnyűvé teszi: a magnéziumötvözet fajsúlya egyharmaddal kisebb, mint az alumíniumé, és háromnegyeddel kisebb, mint az acélé! Emellett a váz nagyszerűen elnyeli a rezgéseket, és 100%-ban újrahasznosítható és újrafelhasználható. A váz tartós és ellenáll a sérüléseknek és a korróziónak. Ez azt jelenti, hogy a GOSWIFT évekig szolgálja Önt!

Egyéb jellemzők

Nagy, levegővel töltött kerekek
A kerekek igazi mesterművek – nagyok, gumisak és levegővel töltöttek. Mindenféle terepen zökkenőmentes közlekedést tesznek lehetővé, és jó tapadást biztosítanak. Aszfalt, kavicsos út? Vagy esetleg erdei ösvényen? A GOSWIFT-tel semmi sem lehetetlen! A kerekek sportos ABEC-7 golyóscsapágyakkal rendelkeznek a további kényelem érdekében.

Korlátozott kormányfordulás
A GOSWIFT egy sportolóknak szánt futóbicikli, ezért olyan megoldásokkal rendelkezik, amelyek még a gyors tekerést is biztonságossá teszik. A korlátozott kormányelfordulás azt jelenti, hogy még a tapasztalatlan, az érzelmektől eluralkodó kerékpárosok sem lesznek képesek hirtelen kanyarokat végrehajtani. Ez a funkció megvédi a kicsiket az egyensúlyvesztéstől.

Puha, állítható ülés
Egy bicikli megfelelő ülés nélkül nem ideális. A GOSWIFT ökobőrrel borított, puha, stabil üléssel van felszerelve. A szülő könnyedén beállíthatja gyermeke magasságához, így a biciklizés kellemesebb lehet, és minden korosztályú gyermek nagyobb pozitív élményeket szerezhet a biciklizéssel kapcsolatban.

Biztonságos és funkcionális váz
A sportos kialakítás nem minden. A lekerekített éleknek és a kiálló vázelemek hiányának köszönhetően a GOSWIFT futóbicikli lehetővé teszi, hogy gyermeke biztonságosan megtanuljon vezetni. Az alacsony, pedál nélküli váz megkönnyíti a fel- és leszállást még a kisgyermekek számára is.

Csúszásmentes fogantyú
A fogantyúk csúszásmentes, gumiborítással vannak ellátva a biztonság növelése érdekében. Lehetővé teszik gyermeked számára a jobb és szilárdabb fogást – a kicsi úgy fogja érezni, mintha egy igazi sportmotoron ülne!

Hangos csengő
A biciklizés megtanulása egyben azt is jelenti, hogy megtanuljuk, hogyan viselkedjünk mozgás közben. A hangos csengő (a készlet része) tájékoztatja a járókelőket, hogy egy leendő sportcsillag közeledik.

További adatok

Hossza 86 cm
Váz hossza 58,5 cm
Magasság 55 cm.
Szélesség 33 cm
A kormány magassága a talajtól: 54,5 cm
Kerékátmérő: 30 cm
Az ülés magassága a talajtól: 33 cm
Ülésmagasság beállítási tartomány: Az ülés magassága a talajról: 34 – 42 cm
Távolság a talajtól az ülésig: 34,5 cm
A háromkerekű súlya: 3,8 kg

3 és 6 év közötti gyermekek számára ajánlott.

Életkor

, , ,

Korosztály

,

Nem

,

Gyártó

Kinderkraft

Márka