Fejleszd játékosan az erősségközpontú szemléletmódodat!

Légy szemfüles, légy Te a leggyorsabb, aki megtalálja az azonos szimbólumokat az egyes kártyalapokon, vagy felfedezi az erősséget egy helyzetben, önmagában és másokban is!

A kártyajáték 31 kerek lapból áll, melynek minden lapján 6 különböző szimbólum látható más-más elrendezésben és méretben. 24 erősség, 6 erény és egy Jobb Velem a Világ! logó variálódik a kártyalapokon. Bármely két lapot egymás mellé téve viszont mindig csak pontosan egy szimbólum azonos.

A fentieken kívül találsz még a dobozban 6 erénykártyát, amelyek rendszerbe foglalva mutatják meg az erősségeket, valamint egy játékfüzetet 15-féle játékkal.

Biztosan Te is észrevetted már, hogy vannak dolgok, amikben jobb vagy, míg másokban kevésbé érzed magad magabiztosnak. Előbbiek a karakter erősségeid, amik segítenek, hogy megbirkózz a kihívásokkal, az eléd gördülő akadályokkal – épp ezért fontos, hogy tisztában legyél velük!

A Pozitivity Felfedezővel játék közben ismerheted meg az erényeket és erősségeket, sőt, azt is megfigyelheted, hogy melyek illenek rád leginkább.

Miben leszel több, ha ismered saját erősségeit?

– megnő az önbizalmad, sokkal magabiztosabb leszel
– ellenállóbb leszel a külvilág negatív hatásaival szemben
– könnyebben tudod majd kezelni a stresszt
– céltudatosabb leszel
– könnyebben fogsz sikereket elérni az életben

Egy csomagban 15 kártyajáték – Próbáld ki mindet!

Egyetlen pakli Pozitivity Felfedező kártyával 15 izgalmas játékot játszhattok. Attól függően, hogy mennyire van épp kedvetek elmélyülni benne, a játék célja lehet:

– Olyan egyszerű, mint a lehető legtöbb / legkevesebb lapot összegyűjteni vagy épp leghamarabb megszabadulni saját lapjaidtól.
– Már több figyelmet igénylő, mint a lehető legtöbb párt / triót megtalálni.
– De akár bele is áshatjátok magatokat az erősségekbe azáltal, hogy a játék célja azok felismerése vagy a szimbólumok felsorolása.

Ajánlott 6 éves kortól 2-6 játékos számára az erősségek felfedezéséhez, megismeréséhez és gyakorlásához.

Életkor

Korosztály

Nem

,

Gyártó

Mental Focus Kft.

Márka