Elfogyott

QMAN – 8-az-1-ben Vízágyús tűzoltókocsi építőjáték (313 darab)

A december 13-án 10:00 óráig leadott rendelése, karácsonyig odaér! Részletek

QMAN 1805 – 8-az-1-ben Vízágyús tűzoltókocsi építőjáték (313 darab)

8 az 1-ben az építőkockás játékok átalakításához, ez a MOC játéképítő készlet 313 darab építőkockát tartalmaz, amelyekből 8 különböző szállítójárművet lehet építeni. Vagy építhetsz egy nagy tűzoltóautót is, attól függően, hogy mit szeretnél.
Ez a könnyen megépíthető városi tűzoltóautó építőkészlet beindítja a fantáziát, végtelen építési és játékélményt nyújt, és szórakoztató ajándék ünnepekre, születésnapokra vagy bármelyik napra 5 -12 éves és annál idősebb gyerekeknek, akik szeretik a építőkészleteket.
Ez a fantasztikus építőjáték ideális az egyedül építéshez és játékhoz, vagy a barátokkal való közös szórakozáshoz. Tartalmaz egy használati útmutatót, amely könnyen követhető vizuális lépéseket tartalmaz az egyes különböző közlekedési eszközök elkészítéséhez, és órákig szórakoztatja a gyerekeket, miközben építik, szétszerelik és körbejárják alkotásaikat.
A tűzoltóautó építőjátékokat az építőkocka szabvány szerint tervezték, amelyek kompatibilisek az összes nagyobb márkájú építőkockával.
Ez a STEM játék edzi a gyermekek kreativitását, csapatmunka készségét, operatív képességét, koordinációs képességét, képzelőerejét, önálló gondolkodási képességét. Többször szétszedhetők és újraépíthetők, ami lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy szabadon összeállítsák az általuk elképzelt modelleket, így nem unatkoznak könnyen.

Nem

,

Gyártó

QMAN

Márka