QMAN 1410 – 8 az-1-ben A tűzoltó lovag építőjáték (643 darab)

8 az 1-ben építőkocka játékok: összesen 643 darabból építhetsz egy erős tűzoltósághoz, beleértve 8 tűzoltó járművet, például hurrikán tűzoltóautót, létrás kocsit stb. A gyerekek 8 kisebb modellt részleges szétszereléssel nagyobb és menőbb tűzoltóautóvá is összeállíthatnak. És vannak színes matricák, hogy ezek a járművek valósághűek és fényesek legyenek. Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy elmerüljenek az építőipari játékban, és ösztönzi a tűzoltó tudatosságot.
A szárjátékok bölcsességet adnak a gyerekeknek: szétszedhetők és többször újraépíthetők, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy szabadon összeállítsák az általuk elképzelt modelleket, így nem unatkoznak könnyen. Nemcsak a gyermek gyakorlati képességeit gyakorolja, hanem fejleszti a kreativitást és a gondolkodási képességeket is, távol tartja a gyermekeket a mobiljátékoktól és az elektronikus képernyőktől, így valóban a készítésre összpontosíthatnak.
Könnyen összeszerelhető oktatójátékok: ez a gyermek szár projekt könnyen összeszerelhető blokkokat tartalmaz, amelyek egymástól függetlenül vannak csomagolva és számozva. A világos és színes kézikönyv kíséretében a gyerekek lépésről lépésre építhetnek a könnyen követhető utasítások szerint (az angol nyelv nem garantált). Vagy teljesítse a járműépítési kihívásokat a barátaival, hogy fejlessze a csapatmunkához szükséges készségeket, vagy a szülőkkel együtt, hogy elősegítse a szülő-gyermek kapcsolatokat.
Ideális ajándék a város szerelmeseinek Hero Dreamer: a tűzoltóautó készlet tökéletes 6-12 éves fiúknak és lányoknak, akik szeretnek építkezni vagy tűzoltó szeretnének lenni. Ezekkel a játékjárművekkel a tűz helyszínére siethetnek az élénk mentési szerepjátékhoz. Legyen meglepetés ajándék a gyerekeknek születésnapra, gyermeknapra vagy bármely más napra. Elkezdik élvezni a végtelen blokk- és szerepjátékos szórakozást.
Kiváló minőségű jármű játszótársak: a gyerekeknek szánt építőjátékok kiváló minőségű anyagból készülnek, nincs sajátos szaguk, nem mérgezőek és hosszú élettartamúak. Az épület téglafelületei pedig sima, göröngyök nélküliek, megvédve a gyerekeket a karcolásoktól. Ha bármelyik alkatrész hiányzik, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal.

Nem

,

Gyártó

QMAN

Márka