250 Rendelhető

QMAN – 6 az-1-ben Rendőr robot építőjáték (453 darab)

10 990 Ft

250 Rendelhető

Hivatkozás: TBX-13061

QMAN 41104 – 6 az-1-ben Rendőr robot építőjáték (453 darab)

QMAN márkájú minőségi építőjáték fiúknak. A 6-os szett minden eleme egyenként is 2 az 1-ben, szuper rendőrségi témájú építőjáték. A 6 önálló játékot össze tudod építeni egy nagy rendőr robottá úgy, hogy nem kell az egyes elemeket teljesen szétszedned és újra összeraknod. Egyszerűen nagyszerű!

A dobozban 453 darab építőelem található, összesen 6 modell típus külön-külön csomagolva, a gyerekek építhetnek daru harci helikoptert, cirkáló motorkerékpárt és rendőrautót, és közvetlenül összeszerelhetik a 6 különböző modellt 1 végső robotba.
Tartalmaz egy használati útmutatót, amely megkönnyíti a gyerekek számára a kockákkal való játékot az egyértelmű építési lépések követésével. 100%-ban kompatibilis más nagy márkákkal, beleértve a LEGO City készleteket is.

Szórakozás és oktatás: a STEM Robot építőkocka játék órákig tartó szórakozást nyújt a gyerekeknek, erősíti a gyerekek kitartását és türelmét, nagyban hozzájárul a gyerekek kreativitásának, logikus gondolkodásának, problémamegoldó szem-kéz koordinációjának, képzelőerejének és gyakorlati készségeinek fejlesztéséhez.

Nagyszerű ajándékötlet: ez a STEM robot építőkocka alkalmas arra, hogy a gyerekek a barátaikkal játsszanak, javítsa a gyerekek csapatmunkaképességét, és arra is használhatja, hogy a családi napon robotokat építsen a gyerekekkel.

Fantasztikus ajándék a 6-12 éves gyerekeknek, unokaöcsnek és unokának.
Kiváló minőségű ABS műanyagból készült, nagy pontosságú fröccsöntéssel. Gyakorlatilag megkülönböztethetetlen a vezető márkákhoz képest.

Nem

Gyártó

QMAN

Márka